Vi kårer Danmarks Fedeste Hybel

Sammen med brugerne på Facebook kårer vi Danmarks Fedeste Hybel 2023.

Navn Antal uger Point Galleri
Stilling vil blive opdateret her

Konkurrence 

Er det en fantastisk facade, en anderledes løsning, en hyggelig krog, et særligt materialevalg eller måske din personlige indretning, som gør din Hybel til dit drømmehjem? 

Så er det nu, du skal vise det frem. Måske bliver det dig, der vinder konkurrencen og kan bryste sig af at bo i Danmarks Fedeste Hybel.

Når konkurrencen er slut, belønner vi de to Hybel-huse, hvis opslag har fået flest interaktioner med et gavekort til ILVA på hhv. 10.000 kr og 5.000 kr. 

Her kan du læse mere om konkurrencen og blive klogere på, hvordan du deltager.

 

Sådan tilmelder du din Hybel til konkurrencen:

1) Tag billeder. 

Når du har besluttet, hvilken del af din Hybel, du gerne vil fremhæve, sender du minimum tre billeder til Hybel - gerne flere!
Gerne et par billeder både udefra og indefra.
Brugerne på Facebook elsker at se ægte billeder fra ægte familiehjem. Så hvis du eller både dig og din partner har lyst til at være med på nogen af billederne, er det helt okay.

2) Begrund, hvorfor det er din Hybel, der er fedest.

Begrund (kort), hvorfor du skal vinde/hvad, der gør din Hybel til Danmarks fedeste og send din begrundelse sammen med billederne.

I mailen skal du ligeledes skrive, om vi må vise plantegningen på dit hus i opslaget eller om det udelukkende er de indsendte billeder, der må offentliggøres.

Send billeder og begrundelse til content creator Pernille Simonsen på psi@hybelhuse.dk.

Hybel skal modtage alle billeder og beskrivelser senest den 19/06-2021 kl 23.00.

Blandt alle indsendte Hybel-huse udvælger Hybel hvilke huse, der bliver nomineret og deltager i konkurrencen. 

Hvis du bliver udvalgt til at deltage i konkurrencen, vil vi udvælge de af dine billeder, som vi tror vil give dig den bedste chance for at vinde.

 

Sådan kårer vi vinderne:

Hybel laver ét Facebook-opslag om hver af de udvalgte Hybel-huse, som Hybel løbende offentliggør på Hybels Facebook-side. 

Når et opslag er offentliggjort, er det op til brugerne på Facebook at interagere med opslaget - det vil sige reagere, kommentere på eller dele opslaget. I udgangspunktet må hver Facebook-bruger kun like, dele og kommentere én gang.

Hver uge vil antallet af interaktioner blive opgjort og indskrevet i tabellen øverst på denne side. Så kan I følge med i, hvor på listen og hvor tæt på gavekortet på 10.000 kr, I er.

Samtlige opslag får tre uger til at samle interaktioner. De to opslag, som har fået mest opmærksomhed i form af reaktioner, kommentarer og delinger, når konkurrencen slutter, vinder hhv. 1. og 2. pladsen i konkurrencen. Hybel offentliggør vinderne, når konkurrencen er slut. Vinderne får også direkte besked. Såfremt du vinder, indvilliger du, ved din deltagelse, til at Hybel må lave en videocase til deres hjemmeside www.hybelhuse.dk med dig og evt. din partner samt dit Hybel-hus. Omfanget af videocasen er som følger; Hybel besøger jer, og I vil bliver interviewet samt optaget, derudover vil jeres hus også blive optaget. Videocasen vil også blive markedsført på Hybels Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube.

Konkurrencedeltagere, som betaler for interaktioner i form af likes, kommentarer eller lignende samt for annoncering af sit opslag, Vil blive diskvalificeret. Deltagere som får familiemedlemmer, venner og bekendte til at kommentere og dele sit opslag unormalt mange gange eller på anden måde forstyrrer opslagets organiske rækkevidde, vil ligeledes blive diskvalificeret. Dog må opslaget gerne deles organisk på diverse sociale medier og i grupper. 

Vinderne af konkurrencen findes senest 4. november 2023.

 

Følg med i konkurrencens udvikling her på siden:

Her på siden kan du følge med i, hvordan de deltagende Hybel-huse klarer sig i konkurrencen. Hybel opdaterer siden én gang om ugen. 

Når et opslag har været offentliggjort på Hybels Facebookside i tre uger, slutter optællingen af opslagets interaktioner – og opslaget rangeres efter det opnåede resultat.

 

Hvem kan deltage?

Alle, der ejer og bor i et hus, som Hybel har bygget, kan deltage i konkurrencen. Hvert Hybel-hus kan deltage én gang.

 

Hvad kan jeg vinde?

Vi udlodder et gavekort til Ilva på 10.000 kr til førstepladsen og 5.000 kr til andenpladsen.

 

Hvad skal du ellers vide?

Når du fremsender billeder og tekst til Hybel, accepterer du samtidig, at Hybel må offentliggøre dit fornavn, billeder og tekst på Hybels Facebook-side, Instagram og website. Det er til enhver tid Hybel, der afgør hvilke billeder og tekster, der bliver brugt i forbindelse med konkurrencen. Det er ligeledes Hybel, der udformer det endelige opslag/omtale af boligen, som bliver brugt på hhv. Hybels sociale medier og website. 

Ingen adresser vil blive offentliggjort.

Hybel vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredjepart. Hybel benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder.

Hybel er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Hybel forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt.

Hybel forbeholder sig retten til at blokere eller slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder Hybel sig retten at ekskludere brugere fra konkurrencen uden varsel.

Konkurrencen udbydes af Hybel Danmark A/S, Rosenkrantzvej 2, 8700 Horsens.

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog