Ådalsparken 45, 8462 Harlev J

vertical_align_bottomview_quiltfullscreen_exitfullscreen
Hybel Ådalsparken 45 plantegning

Moderne hus på 195 kvadratmeter med plads til hele familien

Åbningstider: Hver søndag mellem kl. 14 og 16

Hybel tegner og indretter hvert hus efter den enkelte families krav og drømme. Med to separate afdelinger og et køkken/alrum i midten opfylder dette forskudte længehus børnefamiliens behov.

Parkér bilen i husets 62 kvadratmeter store garage med plads til to biler – og gå tørskoet ind i husets bryggers, hvor der er god plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Garagen er isoleret og har klinkegulv med gulvvarme, så den kan anvendes som værksted og festlokale året rundt.

Tag imod dine gæster ved den overdækkede indgang, der leder ind til den store entré og husets børneafdeling med tre rummelige værelser og et badeværelse.

Køkken/alrummet er indrettet, så der er god plads til et langbord, hvor familien kan samles – både til hverdag og fest. Kogeøen er indrettet med siddepladser, der indbyder til samtale og hyggelige stunder, mens maden bliver lavet. Køkkenet rummer også et skjult depotrum med plads til konservesdåser og køkkenmaskiner.

Køkken/alrum og opholdsstue ligger i åben forbindelse og har skråloft med gennemgående lysindfald fra de store vinduespartier, der giver et fint udsyn til husets have. I opholdsstuen får du nemt plads til et skønt sofahjørne, hvor hele familien kan være.

Husets forældreafdeling ligger i forlængelse af køkken/alrummet og består af et soveværelse, separat walk-in, et lækkert badeværelse og et kontor. Kontoret, der ligger tæt ved soveværelset, kan også bruges som babyværelse.

På husets overdækkede terrasse, hvor der er loft til kip, kan du nyde de lune sommeraftener. Der er udgang til terrassen og haven fra både køkken/alrum, opholdsstue og soveværelse.

Fakta om Ådalsparken 45

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

195 m² / 786 m²

directions_car

Garage

65 m²

wb_sunny

Overdækket terrasse

9+5 m²

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

Corona B 544

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og antrazit udv.

view_comfy

Tag

Sorte IBF betontagsten, dobbelt S, glans 5

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

5

school

Afstand til skole

1.200 m

starstarstarstarstar
Vi vil til hver en tid anbefale Hybel Huse til at bygge drømmehuset.
Kasper
starstarstarstarstar
Vi bor nu i vores drømmehus! Og det er i høj grad takket være Hybels gode arbejde!
Maja & Peter
starstarstarstarstar
Alt i alt har vi fået vores drømmehus og vil til hver en tid anbefale Hybel til andre.
Lene