Rådyret 215

9530 Støvring

Huset er en del af Byg Nordjysk-udstillingen.

Hybel præsenterer et hyggeligt og veludnyttet dobbelt-forskudt længehus på 185 m²

Hvis du mangler inspiration til drømmen om et hjem med hele 5 værelser, kan du finde masser i vores udstillingshus på Rådyret 215 i Støvring. Her er bygget perfekte rammer til børnefamilien i et, dobbelt-forskudt længehus – tæt på unik natur, børnehave, skole og indkøb.

Huset er indrettet med store rum, som gør det let at få plads til hele familien. Hoveddøren fører ind til en rummelig hall med naturligt lys fra lystuneller. Fra hallen er der adgang videre til bryggers, badeværelse og børneværelserne. Børneværelserne er store med indbyggede skabe. En kort gang mellem værelserne leder videre til det store køkken/alrum med indbygget alkove. Vi har givet huset højt til loftet og masser af naturligt lys, så rummet er indbydende for både gæster og familie. Vores populære løsning med det skjulte depot er indbygget i forlængelse af væggen med ovn, køleskab og fryseskab. Fra køkken/alrummet er der både adgang til en terrasse mod øst og en hyggelig gårdhave mod vest.

Husets mindre værelse er velegnet til kontor eller babyværelse. Husets stue markerer overgangen til forældreafdelingen. Her er udsigt i tre retninger gennem de 4 glaspartier – ét af dem et panoramavindue. I forældreafdelingen har soveværelset direkte adgang til walk-in og et eksklusivt badeværelse med dobbeltbruser og opmuret sæbehylde. Huset er bygget med vedligeholdelseslette materialer i høj kvalitet. Det er varmet op med gulvvarme i hele huset og ventilationsanlæg. Begge dele styres fra det intelligente Danfoss Link-anlæg i husets bryggers. Ved hoveddøren har vi gjort plads til 2 biler under en 51 m² stor integreret carport og et stort, kvadratisk redskabsrum med god plads til opbevaring og værksted.

Hos Hybel vil vi gerne gøre boligdrømme til virkelig, så hvis I bliver inspireret, står vores byggerådgivere klar til at høre om jeres drømme.

Hent printervenlig beskrivelse Huset er til salg! Find vej

Åbningstider

Huset er åbent lørdag og søndag i uge 42 og 43 fra kl. 13-15. Herefter er huset åbent hver søndag fra kl. 13-15.

Fakta om byggeriet

  • 185 m² dobbelt-forskudt længehus (BR2015)
  • 51 m² carport/overdækket indgangsparti
  • Saddeltag uden udhæng og opmurede gavle.
  • Mursten: Strøjer Tegl B546 Taurus
  • Tagsten: Beton
  • Vinduer: Rationel
  • Varmekilde: Fjernvarme

 

Se plantegning

Rådyret 215, 9530 Støvring plantegning