Vigtig info vedr. coronavirussen: Hos Hybel tager vi situationen omkring coronavirussen meget alvorligt. Læs mere om hvordan det påvirker dig og dit byggeri her. OBS! Vores udstillingshuse er kun åbne efter aftale.

Tavlundparken 8, 7400 Herning

filter

Se galleri

Stort forskudt hus på 185 m² med dobbelt garage og overdækket terasse

På grund af situationen omkring coronavirussen er vores udstillingshuse kun åbne efter aftale. Ring til vores afdelinger i Horsens (T: 7560 1070), Aalborg (T: 8660 1070) eller Roskilde (T: 5460 1070) i dag for at arrangere en fremvisning.
Vi opdaterer løbende siden, efterhånden som situationen udvikler sig, og i tilfælde af, at der opstår ændringer.

Det er et lyst og stilrent udtryk, der møder jer, når I kører op til den dobbelte garage på Tavlundparken 8 i Herning. To fjernstyrede ledhejseporte åbner op til garagen, der er isoleret som resten af boligen, har troldtektlofter, klinker, arbejdsområde med bordplads samt er klargjort til gulvvarme.

Fra garagen er der adgang til husets bryggers med god bord- og skabsplads samt forbindelse til entréen. Den ekstra brede entré byder jer velkommen med højt til loftet og åben adgang til det flotte, lyse klinkebelagte køkken/alrum. Lyse træpaneler, ovenlysvindue, dobbeltsidet skråloft og gulv-til-loft vinduespartier gør det til et helt fantastisk rum. I køkken/alrummets højre side er der to smalle åbninger til stuen, der ligeledes bidrager til et godt lysmiljø. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse og haven samt adgang til soveværelset, der har eget bad og stort walk-in closet.

I køkken/alrummets venstre side er der gennem en fransk dør adgang til husets børneafdeling. Gennem en gang oplyst af lystuneller er der indgang til tre værelser, eget badeværelse samt en fælles lektie-/gamerplads.

Begge husets badeværelser har væghængte toiletter med skjult cisterne samt indbyggede shampoohylder i bruserne.

Der er Troldtekt lofter og gulvvarme i hele huset, som kan styres trådløst fra din smartphone. For det mest optimale indeklima er der installeret Danfoss A2/W2 ventilationsaggregat med varmegenvinding med indbygget fugtføler.

Fakta om Tavlundparken 8

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

185 m² / 744 m²

directions_car

Garage

52 m²

wb_sunny

Overdækket terrasse

11 m²

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

Limoux

Vinduer

Rationel AURAPLUS, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte IBF betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.200 m

Andre udstillingshuse i Vestjylland

Hybel udstillingshus Tavlundparken 10
directions favorite_border

Tavlundparken 10
7400 Herning

På grund af situationen omkring coronavirussen er vores udstillingshuse kun åbne efter aftale. Ring til vores afdelinger i Horsens, Aalborg eller Roskilde i dag for at arrangere en fremvisning. Vi opdaterer løbende siden, efterhånden som situationen udvikler sig, og i tilfælde af, at der opstår ændringer.

Areal: 159 m²

Værelser: 4

starstarstarstarstar
Alt lige fra byggerådgivning til kontakten til byggelederen har fungeret upåklageligt.
Martin
starstarstarstarstar
Hvis vi skulle få den idé at bygge igen, så bliver det helt sikkert med Hybel.
Sanne
starstarstarstarstar
Alt i alt har vi fået vores drømmehus og vil til hver en tid anbefale Hybel til andre.
Lene