Hybel - Den nye grundpakke
Hybel - Grundpakke 0,-

Den nemmeste måde at bygge nyt hus – Den Nye Grundpakke™

Over 70 % af vores kunder vælger Den Nye Grundpakke. Det er der en meget god grund til. Vi tilbyder nemlig at finansiere både grund og hus for 0 kr. i hele byggeperioden uden renter og gebyrer. Vi klarer alt papirarbejdet helt frem til den dag, du får nøglerne til dit drømmehus.

Vi gør husbyggeri så nemt og billigt som muligt for dig. Der skal søges tilladelser og betales afgifter. Din kommune og staten har en masse regler, som skal overholdes, og der kommer regninger hele tiden. Det bliver du fri for med Den Nye Grundpakke, for vi tager os af det hele.

Det eneste, du skal sørge for, er en bankgaranti. Og så selvfølgelig alt det sjove med at vælge, hvor huset skal ligge og hvordan det skal se ud. Men det kan vi også hjælpe dig med!

 

Byg hus til den bedste pris

Du får altid den bedste pris hos os, fordi vi regner prisen på det hus, der er skræddersyet ud fra dine ønsker til dig. Derfor finder du ingen kampagnepriser her.
Du kan til gengæld søge inspiration i vores store plantegningsbibliotek.

For at give vores kunder yderligere fordele, indførte vi i 2016 Den Nye Grundpakke, hvor alle har mulighed for at få finansieret deres hus og grund i hele byggeperioden. Tilbuddet gælder uanset om du vælger en af vores grunde eller finder en grund et andet sted. Hvis du allerede har en grund, kan vi også overtage finansieringen af den i byggeperioden.

Derfor skal du vælge Den Nye Grundpakke:

  • Vi finansierer grunden for dig
  • Du sparer mange penge på renter og gebyrer, når vi finansierer både grund og hus for 0 kr. i hele byggeprocessen
  • Vi sørger for tilladelser og kommunikation med myndigheder
  • Vi samler hele dit husbyggeri på én regning, som er let at overskue - som først skal betales, når du får nøglerne

 

Byg hus uden at skifte bank

Du skal selvfølgelig have en bankgaranti, før du kan få Den Nye Grundpakke. Det handler om, at din bank skal sige god for, at du har økonomi til et byggeprojekt. Vi blander os ikke i, hvilken bank du har den fra - det er helt op til dig.

Du kan trygt glemme alt om renter og gebyrer. Vi lægger ud med vores egne penge, og derfor får du finansieringen gratis.

Prisen for dit byggeri ændrer sig ikke, når kontrakten først er underskrevet. Du får med andre ord en fast pris, du kan regne med. Det er kun, hvis du selv ønsker at ændre aftalerne i kontrakten (fx materialevalg) efter kontraktens indgåelse, at prisen kan ændre sig. Hvis dette er tilfældet, tager vi selvfølgelig en snak om det undervejs.

Du skal først betale for både hus og grund, den dag du får nøglerne til dit nye hjem.

Kontakt en af vores byggerådgivere og peg på din grund allerede i dag.

 

https://vimeo.com/329522451

 

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere