Gundinghave 11, 6000 Kolding

filter

Se galleri

Til salg

Lækker villa med plads til hele familien

Syd for Kolding ligger denne velindrettede og hyggelige hybel på 186 m2.

Gundinghave 11, 6000 Kolding

4.995.000,- DKK

5 kilometer syd for Koldings centrum finder I Vonsild, som i dag er en selvstændig bydel til Kolding – dog stadig med landsbyens charme. Med et hjem på Gundinghave bliver det intet problem at få hverdagen til at gå op som børnefamilie. Tæt på finder I nemlig både en helt nyrenoveret skole, daginstitution, Vonsildhallen og masser af gode indkøbsmuligheder – de fleste ting endda indenfor kort gå- eller cykelafstand. Samtidig er I tæt på motorvejen, hvis I er blandt de mange, der pendler til og fra arbejde.

Med adresse på Gundinghave får I også store og skønne naturområder helt tæt på, hvor der er rig mulighed for at snøre løbeskoene, hoppe på cyklen eller gå en tur i den friske luft. I de lune sommermåneder er der også masser af muligheder for at tage på udflugt til strand og vand tæt på.
 

Familievilla med fokus på de lækre detaljer

På Gundinghave 11 finder I en hybel, der er skabt til det helt gode familieliv og designet med fokus på et godt hverdagsflow. Når I ankommer, kan I parkere bilen i den dobbelte garage, hvor husets teknik er gemt, så det ikke fylder inde i huset. Fra garagen kan I gå direkte ind i det praktiske bryggers med god plads til tøjvask og opbevaring.

Det flotte og overdækkede indgangsparti byder jer velkommen i en lys og rummelig entré, hvor der både er siddebænk og et stort glasparti. Entréen åbner sig op mod husets køkken/alrum, hvor der er god plads til, at hele familien kan samles. Her finder I også vores smarte Hybel-depot med god opbevaringsplads.

Fra køkken/alrummet kan I komme videre til børneafdelingen, som består af et fint badeværelse, et multirum til både leg og lektier og tre gode og rummelige værelser med indbyggede skabe.

Bag køkken/alrummet finder I den hyggelige stue, som indbyder til gode stunder hele familien samlet. Fra stuen er der direkte udgang til den overdækkede terrasse, som I kan nyde året rundt. Sidst, men ikke mindst kommer I til voksenafdelingen, som består af et lækkert walk-in-closet, et fint badeværelse og et stort soveværelse.

I hele huset er der installeret ventilation og gulvvarme, som I kan styre fra den smarte Danfoss Link-app, og I kan samtidig nyde godt af solcellerne på taget i forhold til jeres elregning.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 6260 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Gundinghave 11, 6000 Kolding

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

186 m2 / 977 m2

directions_car

Garage

62 m2

wb_sunny

Overdækket areal

18 m2

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

Gråklit

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.100 m

Andre huse til salg i Syd- og Sønderjylland

Nyt hus
Hybel udstillingshus Poul la Cours Vej 110 Modelfoto
directions favorite_border

Poul la Cours Vej 110
6600 Vejen

Pris: 2.750.000,- DKK

Areal: 130 m2

Værelser: 4

Hybel udstillingshus Troldhøj Allé 3
directions favorite_border

Troldhøj Allé 3
6800 Varde

Pris: 3.675.000,- DKK

Areal: 175 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Gør drømmene til virkelighed

Kontakt vores byggerådgivere

Kontakt Hybels Byggerådgivere