Troldhøj Allé 3, 6800 Varde

filter

Se galleri

Til salg

Velindrettet og hyggelig villa med plads til hele familien

Hvis I gerne vil bo i naturskønne omgivelser, er dette forskudte vinkelhus på 175 m2 helt sikkert noget for jer.

Troldhøj Allé 3, 6800 Varde

3.675.000,- DKK

Langs vestkysten findes flere fantastiske byer, og Varde en én af dem. I og omkring Varde vil I møde en verden af naturskønne oplevelser. Med et hjem her i Varde er I nemlig ikke langt fra store og flotte naturområder samt Nationalpark Vadehavet, som i den grad indbyder til gode oplevelser for hele familien. Men hvis I gik og troede, at Varde kun var hav, strand og skøn natur, så kan I godt tro om igen.

Varde er faktisk meget mere end det. Som børnefamilie kan I her nemt få hverdagen til at gå op med masser af gode indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet, og den nærmeste skole til familiens yngste medlemmer finder I kun 1,3 km væk. Hvis I er til fællesskab og høj puls, byder Varde også på et rigt foreningsliv med tilbud om alt lige fra badminton og drama til BMX og skak. Gode og smagfulde kulinariske oplevelser finder I også i og omkring Varde, og faktisk bliver byen kaldt for ’’hele Danmarks spisekammer’’.

På Troldhøj Allé 3 finder I dette dejlige hus, hvor I kan parkere bilen i den dobbelte carport med tilhørende redskabsrum. Herfra kan I gå ind via husets hovedindgang, som leder ind i en rummelig entré. Først på venstre hånd finder I bryggerset, som er praktisk indrettet med god bordplads og teknikken gemt bag en skabsvæg. Entréen leder ellers videre til de første to fine værelser samt det første badeværelse.

Når I bevæger jer videre gennem huset, kommer I til køkken/alrummet, som er indrettet med en hyggelig køkkenø og god plads til et stort spisebord, hvor hele familien kan samles til en snak eller være fælles om madlavningen. Herfra har I også adgang til det skjulte depotrum med god opbevaringsplads samt adgang til det tredje værelse. I forlængelse af køkken/alrummet finder I den hyggelige og rummelige stue, som i den grad indbyder til samvær. Sidst, men ikke mindst kommer I til husets voksenafdeling, som består af et soveværelse, et fedt walk-in-closet samt et stort og lækkert badeværelse.

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 6260 1070 eller bliv kontaktet af en byggerådgiver, ved at udfylde formularen

Fakta om Troldhøj Allé 3, 6800 Varde

Hustype

Forskudt hus

home

Areal bolig / grund

175 m2 / 1.141 m2

directions_car

Carport

51 m2

wb_sunny

Overdækket terrasse

Nej

Tagkonstruktion

Saddeltag uden udhæng

Mursten

Lyra

Vinduer

Rationel AURAPLUS PREMIUM, hvid indv. og sort udv.

view_comfy

Tag

Sorte betontagsten

whatshot

Varmekilde

Fjernvarme

flash_on

Energimærke

A2015

meeting_room

Antal værelser

4

school

Afstand til skole

1.300 m

Andre huse til salg i Syd- og Sønderjylland

Nyt hus
Hybel udstillingshus Gundinghave 11
directions favorite_border

Gundinghave 11
6000 Kolding

Pris: 4.995.000,- DKK

Areal: 186 m2

Værelser: 4

Udstillingshus

Bestil vores katalog og drøm videre hjemme på sofaen

Hybel hent vores katalog