Værd at vide om Hybel

Her kan du finde svar på spørgsmål, som vores kunder ofte stiller os, før de bygger hus

1. Hvad koster det at bygge hus?

Det kan vi kun svare præcist på, når vi kender jeres boligdrøm. Selv typehuse priser påvirkes af valget af materialer, hvordan byggegrunden ser ud og kravene til nybyggeri i jeres kommune. Kontakt vores byggerådgivere i dag og få et uforpligtende tilbud.

2. Hvordan bygger man et hus?

Vi begynder med at tegne huset. Så gennemgår vi tilbuddet på det. Når vi er enige, skriver vi under, og så skal I blandt andet vælge inventar og hårde hvidevarer. Herefter møder I jeres byggeleder, som vil være jeres kontakt gennem hele perioden.
Vi afsætter huset – det betyder bare, at vi mærker placeringen op – og går kort efter i gang med at grave. Hvis vejret er med os, tager det mellem 18 og 22 uger at bygge huset, og I er meget velkomne til at besøge huset hele vejen. Jeres byggeleder vil også holde jer opdateret undervejs. Når huset står færdigt, inviteres I til en gennemgang af det. Her skal I sammen med byggelederen se efter, at det hele er, som det skal være. Mangler der noget, ordner vi det på under to uger. Herefter kan I få nøglerne og flytte ind. I skal først betale, når I har fået nøglerne.

3. Hvor lang tid tager det at bygge et hus?

Hybel bygger typisk et hus på mellem 18 og 22 uger fra første spadestik til første gennemgang af jeres kommende hjem. Hvis vi sammen konstaterer mangler i jeres hus, udbedrer vi dem, inden der er gået to uger. Byggeriet kan for eksempel blive forsinket af hård frost og voldsomt vejr.

4. Hvor i Danmark bygger Hybel?

Lige nu bygger vi i hele Jylland og på Fyn. Vi vil også indtage Sjælland på et senere tidspunkt.

5. Hvornår skal vi betale for vores nye hus?

I skal først betale, når vi overdrager nøglerne til jer. For os er det standarden, at vi køber grunden for jer og finansierer alle udgifter til byggeriet uden at pålægge renter eller gebyrer. Det giver de fleste en besparelse omkring 30.000 kroner, men kan løbe op i det dobbelte. Vi bygger selvfølgelig også gerne for jer, selvom I allerede har købt grunden.

6. Hvad står BR2020 for?

Bygningklasse 2020 ligger et trin over det gældende bygningsreglement BR2015. BR2020 giver jer et hus med energimærke A2020. Det kræver blandt andet solceller og store glaspartier.

7. Skal jeg bygge BR2020?

Det kommer an på, hvilken kommune du bor i. I nogle kommuner er det et lovkrav, at nybyggerier skal være et skridt foran det gældende bygningsreglement. Kontakt vores byggerådgivere og få klar besked om, hvad der gælder for dig.

8. Bygger I typehuse i 2 plan?

Nej. Hos Hybel har vi valgt at holde os til jorden og bygge huse i ét plan.

9. Hvordan kan et hus være vedligeholdelsesfrit?

Det kan det heller ikke helt. Men når I vælger de rigtige holdbare materialer, kan I komme meget tæt på. Vi anbefaler, at I bygger med mursten, som ikke skal vedligeholdes. Vi anbefaler træ-aluvinduer, som hverken skal males eller slibes. I stedet for udvendigt træværk kan I med fordel vælge vedligeholdelsesfrit Ivarplank eller zink. Kontakt vores byggerådgivere for en komplet gennemgang af vedligeholdelsesfrie materialer.

10. Kan jeg bygge mit eget hus med Hybel?

Du kan bygge dit eget hus med Hybel – på papiret og på vores tegnestue. Alle dele af byggeriet tager vi og vores danske underleverandører os af. Når du bygger med os, leverer vi et nøglefærdigt hus til den aftalte pris og helt efter dit hoved.